Nu kan du få video-konsultation

Fra mandag 30. marts 2020 er det muligt at få en video-samtale med lægen. Så behøver du i første omgang ikke møde op på klinikken.

OBS: Video-konsultation er kun tilgængelig i klinikkens almindelige åbningstid. Du skal RINGE FØRST for at blive visiteret til en video-konsultation. Ellers kan lægen ikke se, at du sidder klar i køen og venter foran skærmen derhjemme.

Under en video-konsultation får du den samme fortrolige samtale med lægen, og lægen kan høre og se dig – for eksempel bedømme din ansigtskulør og få et generelt indtryk af, hvordan du har det. Lægen kan f.eks. rådgive dig om håndtering af astma, diabetes eller brug af medicin. Du kan også vise lægen sår, mærker, udslæt osv., hvis du har noget, som lægen bør kigge på med henblik på at vurdere, om det er nødvendigt at møde op til nærmere undersøgelse.

Klik her for at læse, hvordan video-konsultationen fungerer.