Telefonkonsultation

For næsten 2 år siden besluttede vi at afvikle telefonkonsultationerne og i stedet indføre åben konsultation, hvor man kunne henvende sig med akutte problemer da vi mente, der var mulighed for lettere tilgængelighed, samtidig med at e-mail konsultationer skulle anvendes mere. Kort efter kom Corona, og åben konsultation var ikke længere en mulighed. Vi må nu erkende, at, som det er i øjeblikket, er det bedst at kunne tale med lægen på faste tidspunkter hver dag.

Vi har derfor besluttet at genindføre telefonkonsultationer dagligt i tidsrummet 8.00-8-30 for de læger, der er til stede i klinikken. Man skal ringe til sekretæren først for at blive stillet videre til lægen. På sigt har vi et ønske om at genoptage åben konsultation. Vi vil samtidig opfordre folk til fortsat at benytte mailkorrespondance

Med venlig hilsen

Lægeklinikken Brotorvet